News Flash:

Primarul Ciupilan a intrat in campanie electorala. A marit salarii si a oferit norma de hrana politiei comunitare

29 August 2015
2557 Vizualizari | 1 Comentarii
Plecand de la principiul ”Voi ne-ati ales, nu stiti ce ati facut”, ieri, 27 august, in sala 20 a primariei Husi, s-a desfasurat sedinta ordinara a Consiliului Local Husi. Alesii locali care sunt remunerati cu suma de 571 de lei lunar, au avut de luat cateva decizii destul de importante. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost initiate de catre primarul Ioan Ciupilan, de asemenea, prezent la sedinta.

Presedintele de sedinta in persoana lui Sergiu BOERU, a supus la vot ordinea de zi, iar consilierii locali au inceput “discutiile”. Bineinteles, asa cum este de altfel obisnuit, consilierul “GHERTOI” Liviu Iacob (PNL) si primarul Ciupilan (actual inca PSD) au inceput sa se tatoneze si sa tergiverseze cursul firesc al sedintei. Dupa doua ore si 3 pauze, consilierii au hotarat:

O crestere salariala  de 12% pentru personalul din aparatul de specialitate al primarului si din institutiile publice din subordinea sau de sub autoritatea acestuia, incepand cu data de 01 AUGUST 2015.

De asemenea, alesii locali au votat un proiect de lege prin care aloca sume de bani pentru intabularea  locuintelor de tip ANL din municipiul pentru ca in sfarsit, oamenii sa isi poata cumpara apartamentul sau garsoniera in care locuiesc.

Tot in sedinta de ieri, mai marii orasului au hotarat sa aprobe acordarea normelor de hrana din cadrul Politiei Locale a municipiului HUsi, dupa cum urmeaza:

-Norma de hrana nr1, respectiv 19 lei/om/zi calendaristica neimpozitabila.
-Norma de hrana nr 6, respective 25 lei/om/zi calendaristica neimpozitabila.
Norma de hrana 12 "B”, respectiv 2 lei/om/zi calendaristica neimpozitabila

primarul ciupilan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0907 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031949 (s)