marți, 19 martie, 2024

Primarul comunei băcăuane Sascut, protagonistul unui accident grav in judetul Vaslui -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Răuță Ioan, primarul orașului Sascut din judetul Bacău, a provocat in după-amiaza zilei de duminica, 13 Iulie, un accident grav pe raza localității vasluiene Ivești . Se pare ca edilul a rămas încarcerat in autoturism, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare .

 

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale (o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Ivești, comuna Ivești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

 

În accident au fost implicate două autoturisme, doar unul dintre acestea aflându-se în mișcare.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, unul dintre acestea trecând printr-un gard și oprindu-se în peretele unei locuințe. Conducătorul auto era blocat în autoturism.

 

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului, după extragere, acesta fiind preluat de echipajul ambulanței SAJ Vaslui. Victima, un bărbat în vârstă de 65 ani este transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img