News Flash:

Primarul comunei DRANCENI contactat de un procuror DIICOT FALS

14 Aprilie 2015
2625 Vizualizari | 2 Comentarii
EXCLUSIV: In cursul acestei dimineti, primarul comunei vasluiene DRANCENI, in persoana lui GELU PECHEANU, a fost contactat de catre o persoana care s-a prezentat  ca fiind procuror in cadrul DIICOT VASLUI. Falsul procuror i-a pus mai multe intrebari primarului vasluian referitoare la conturile pe care le are in banca, numere si PIN-uri de card,  dar si de sume pe care acesta le-ar detine in acele conturi.

 Ediul GELU PECHEANU nu s-a pierdut cu firea si i-a spus asa numitului ”procuror”: ca va suna la politie si chiar la SRI pentru  a verifica daca este posibil ca un procuror DIICOT sa sune si sa ceara aceste informatii cu caracter personal. Cand a auzit ca edilul se va adresa organelor de politie si chiar SRI, falsul procuror a si inchis telefonul.

“Intre orele 9:00 si 10:00 ale diminetii, am fost sunat foarte insistent de catre un numar de telefon. Deoarece nu aveam numarul in agenda telefonica, intial nu am raspuns, insa dupa ce am vazut ca este insistent, am raspuns crezand ca este vorba de vreun caz social din comuna mea. Nu mica mi-a fost mirarea cand la capatul firului s-a prezentat un procuror DIICOT VASLUI, pe  numele BEJAN VASILE , care imi tot cerea anumite informatii detaliate despre conturile si banii pe care ii detin in banca. Vreau sa va spun ca nici nu avea glas de procuror, nu avea niciun fel de autoritate in voce. Atunci cand am afirmat ca ma voi adresa politiei si chiar la SRI, falsul procuror a inchis imediat telefonul. Initial, acest BEJAN VASILE a sunat la domnul viceprimar care nu a dorit sa ii dea numarul meu de telefon, iar apoi a insistat la secretara, care a cedat si i-a oferit numarul meu de mobil. ”, a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, primarul  comunei DRANCENI, GELU PECHEANU

Ediul Pecheanu a mai fost contactat si saptamana trecuta de un asemenea individ care s-a prezentat ca fiind procuror DNA. In urma cu doua saptamana, alti primari din diferite comune au cazut in plasa acestor infractori. Chiar primarul municipiului Husi, edilul IOAN CIUPILAN, a fost contactat de catre un asemenea personaj.

gelu pecheanu falsul procuror procuror diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0916 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031789 (s)