sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Primarul de la Padureni a primit Premiul de EXCELENTA. Vezi DETALII

Distribuie:

Publicat:

Primarul comunei vasluiene Padureni, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Husi, reuseste sa demonstreze ca munca iti poate aduce satisfactii pe toate planurile. Temistocle Diaconu, edilul de la polul saraciei, a primit Premiul de Excelenta la categoria ”Administratie”, din cadrul Galei Internationale de Excelenta „Demos T. N.”, editia a VII-a, de la Targu Neamt. 
Edilul vasluian se afla in fruntea comunei din anul ’89, reusind sa duca la bun sfarsit pana in prezent 6 mandate, in momentul actual desfasurandu-l pe cel de al 7-lea. Temistocle Diaconu este considerat, in judetul Vaslui, modelul de primar demn de urmat, avand o comuna curata, aspectuoasa, in plina dezvoltare si cu infractionalitate scazuta. Trebuie spus ca a reusit sa acceseze fonduri europene pentru dezvoltare.  De peste 20 de ani, comuna vasluiana Padureni este infratita cu oraselul Merdrignac (Franta).
Temistocle Diaconu a reusit sa amenajeze pentru consateni o piscina, care, in perioada estivala, se dovedeste a fi neincapatoare. Chiar si persoane din municipiul Husi merg acolo pentru a se racori.
De asemenea, comuna detine un teren de fotbal cu nocturna si un parc rustic, denumit “Gradina Amintirilor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img