marți, 19 martie, 2024

Primarul de la Suletea catre cetatenii comunei : “Ori de câte ori veți ieși din curte, purtați masca! “

Distribuie:

Publicat:

 Robert Ciprian Tamas, un primar implicat si activ in viata sociala a comunei pe care o pastoreste, face un apel la cetatenii comunei vasluiene Suletea. Pe reteaua de socializare, acesta le aminteste oamenilor ca rata de incidenta in zona este foarte mare si sunt multe persoane care sunt la ora actuala internate in spital, iar de aceea, sulestenii sa fie constienti si sa poarte masca de protectie oricand se deplaseaza inafara locuintei lor . Vezi mai jos intregul mesaj al edilului :

“Bună dimineața!

Având în vedere că numărul persoanelor din comuna noastră internate în spital datorită acestui virus blestemat crește vertiginos, fac apel la toți locuitorii comunei Şuletea să ia toate măsurile de precauție privind combaterea acestui virus! Ori de câte ori veți ieși din curte, purtați masca! Atunci când veniți acasă, spălați-vă imediat bine pe mâini cu săpun! Oricine vine la dumneavoastră acasă, să poarte obligatoriu masca!!

Șuletea a trecut deja la codul roșu, iar autoritățile județene nu vor întârzia să ne carantineze comuna! Totul depinde doar de noi!

Pentru bătrânii neputincioși suntem pregătiți să le tăiem lemnele, să le desfundăm coșurile de fum, să le facem cumpărăturile și să îi transportăm la dispensar cu ambulanța, pentru orice control! Sunați la primărie la numărul de telefon 0235426784, sau pe mobil pe 0768673653!

Am încredere că veți da curs apelului nostru și împreună vom trece cu bine peste tot! “ posta primarul pe reteaua de socializare

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img