sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primarul din Falciu, pus la treaba de un lider PNL : focarul de infectie astupat cu pamant de utilajele primariei – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

In comuna vasluiana Falciu, lucrurile au scapat de sub control, iar primarul PSD – Nicu Moraru, nu stie ce sa mai faca si de ce sa se apuce ca sa recastige electoratul din localitate și din satele din jur in toate cele 3 tururi de vot, după ce liberalii din zona au reusit sa se claseze peste PSD. Așadar, este foarte probabil ca in vara acestui an Falciul sa aiba un nou primar . Titinel Ursu, un lider PNL, a postat pe reteaua de socializare cateva fotografii cu mormanele de gunoaie de pe marginea drumului care duce spre satul Copaceana . Postarea sa a primit sute de aprecieri si o sumedenie de comentarii din partea internautilor . Se pare ca edilul Nicu Moraru a fost atentionat iar, atentie, in ziua de BOBOTEAZA, un camion, un buldoexcavator si un autogreder din cadrul Primariei Falciu, , transportau, adunau si ingropau in pamant muntii de deseuri ce reprezinta un focar de infectie pentru cetateni. De specificat este faptul ca acele deseuri sunt imprastiate de vant si pe terenurile agricole din jur .

 

Primarul din Falciu s-a opus ca juniorii si adolescentii din scoli sa primeasca o banala punga cu cadouri de Sarbatorile de Iarna .

 

Nicu Moraru, acelasi primar al comunei Falciu, in perioada Sarbatorilor de Iarna, s-a opus vehement prin directorul Scolii, ca Titinel Ursu sa imparta pungi cu dulciuri elevilor . Insa schema nu le-a iesit, Titinel Ursu a fost rabdator si i-a asteptat pe copii la ieșirea de la orele de curs și în poarta le-a înmânat pungi cu dulciuri. A facut toate acestea fara vreun mesaj politic ori vreo obligatie . Au fost împărțite elevilor si batranilor din Falciu si satele arondate comunei aproximativ 1000 de pungi .

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img