sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă licitaţie pentru studiul de fezabilitate al Drumului Radial 9, la o valoare estimată de 20 de milioane de lei

Distribuie:

Publicat:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost demarată procedura de achiziţie pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 9, care va realiza legătura între localitatea Vidra şi Municipiul Bucureşti.

Drumul Radial 9 va avea o lungime de aproximativ 13 kilometri şi va conecta Gara Progresu/Drumul Bercenarului – Bdul Metalurgiei cu Centura Bucureştiului (DNCB), viitoarea Autostrada A0 şi DJ 401.

"Noua arteră va avea 4 benzi de circulaţie, câte 2 pe fiecare sens, urmând ca lăţimea părţii carosabile să fie stabilită prin studiul de fezabilitate. Valoarea estimată pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 20 de milioane de lei, cu un termen de realizare de 12 luni. Finanţarea urmează să fie asigurată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM)", scrie edilul general, pe Facebook.

El reaminteşte că proiectul în ansamblu presupune realizarea a 10 drumuri radiale care vor lega Bucureştiul de viitoarea autostradă de centură, potrivit Agerpres.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img