News Flash:

Primarul Ghertoi si spiritual civic din BARLAD.

9 Septembrie 2014
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Local Barlad a aprobat in ultima sedinta in care a fost reunit un proiect de lege care prevede finantarea din bani publici a unei publicati “informative” care va avea drept scop expunerea CL Barlad intr-o nota mai pozitiva.
Noua nascocire a primarului Constantin Constantinescu se va numi „Spiritul civic barladean” si ar urma sa se execute lunar circa 2000 de exemplare care vor costa suma de 2.000 de lei. Lucrarile pentru aceasta noua creatie ar urma sa fie facute de catre angajatii Bibliotecii Municipale „Stroe Belloescu “care nu vor fi rasplati financiar, ci vor face acest lucru, atentie, din spirit civic.

Acest proiect care apartine in totalitate edilului barladean ar urma sa foloseasca in scopuri electorale, ba mai mult, acesta a fost publicat in aceeasi zi in care, primarul ghertoi, Constantin Constantinescu, a bruscat o ziarista de la un cotidian local care relatase o serie de cheltuieli absurde pe care primaria Barlad le are. In replica la articol, edilul a trimis-o pe jurnalista pe centura, facand referire ca acolo i-ar fi locul.
urierul lui Nichita de Iaşi

Citeste mai mult: adev.ro/nblez2

Curierul lui Nichita de Iaşi
urierul lui Nichita de Iaşi

Citeste mai mult: adev.ro/nblez2

Consiliul Local Iasi finanteaza inca din 2008 o publicatie lunara intitulata „Curierul de Iasi “, care preamareste realizarile primarului Gheorghe Nichita. Fiecare numar contine peste cinci fotografii ale edilului PSD, de cele mai multe ori plasate pe prima pagina. Ziarul se distribuie prin intermediul centrelor de cartier ale primariei si are un tiraj mediu de 12.500 de exemplare. Tirajul publicatiei se tripleaza in lunile premergatoare diverselor campanii electorale. Cheltuielile cu tiparirea au crescut constant de la un la altul, ajungand la 242.600 de lei in 2014. In total, din 2008 si pana in prezent, fituica propagandistica a primarului Nichita a inghitit 1,1 milioane de lei din bugetul public. Si presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a incercat sa-si imite fostul partener de coalitie politica de la primarie. O publicatie lunara intitulata “Vestea judetului “a fost tiparita timp de jumatate de an, pana in mai 2014. Banii alocati in aceasta perioada au ajuns la 117.000 lei pentru 300.000 de exemplare. Consilierii judeteni PSD au refuzat ulterior sa mai accepte votarea in plen a unui buget pentru continuarea ziarului. Scrie Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036923 (s)