joi, 28 martie, 2024

Primarul municipiului Bârlad s-a vaccinat anti-Covid-19 pentru a treia oară

Distribuie:

Publicat:

Vineri, de la ora 16.15, Primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, i s-a administrat cea de-a treia doză de vaccin anti-Covid, conform programării de la centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport a Școlii gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”.

Procedura a durat tot aproximativ 30 de minute, timp în care primarul Dumitru Boroș a completat fișa de acceptare a vaccinării, a răspuns la un nou chestionar al medicilor centrului, i s-a administrat serul Pfizer (ca și la prima vaccinare și la rapel) și a petrecut o perioadă de repaos de 15 minute în sala de post-vaccinare. La plecare, personalul centrului i-a oferit edilului-șef, ca oricărei persoane care se vaccinează anti-Covid, o nouă adeverință de vaccinare.

„Limitarea pericolului de răspândire a cazurilor de infectare, în această perioadă pe care parcă o retrăim, deși nimeni nu și-ar fi dorit, este principala mea preocupare pentru păstrarea stării de sănătatea a Bârladului. Am încredere totală în acest vaccin, pentru că am trecut prin această boală cumplită! Nu am avut și nu am nicio reținere în ce privește siguranța vaccinului, motiv pentru care îl recomand tuturor celor care nu s-au vaccinat încă, din diferite motive. Am observat că adresabilitatea este bună, dar, în continuare, vreau să fac un apel ferm la toți cei care mai sunt indeciși: să dea dovadă de responsabilitate și respect față de semeni și să vină să se vaccineze”, a declarat primarul Dumitru Boroș, la câteva orea de la administrarea vaccinului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img