vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul municipiului Husi la iesirea de la urne : Sa vina cat mai multa lume la vot, sa…….

Distribuie:

Publicat:

 

Ioan Ciupilan, primarului municipiului Husi, a mers la urne in jurul orei 12:15, acesta a fost insotit de sotia sa. La iesirea din sectia de votare acesta a declarat ca spera ca husenii sa iasa intr-un numar cat mai mare la urne si sa isi exprime votul pentru un presedinte care sa nu dezbine si pentru un lider care sa fie adeptul unitatii si a comunicarii :

 

“Mesajul meu este simplu. Sa vina cat mai multa lume la vot, sa votam interesele noastre, sa ne vedem de un conducator care sa nu dezbine, un conducator care sa ne uneasca pe toti, intr-o lume in care globalizarea isi pune din ce in ce mai mare amprenta si sa ne gandim la ceea ce putem sa facem pentru orasul nostru. Sper intr-o prezenta mare la vot, la Husi, sper ca romanii sa aleaga un presedinte care sa respecte constitutia si sa ne respecte pe toti, in mod egal.

 

Prezenta in orasul Husi la aceasta ora este in jur de 20%- 22%, o prezenta normala din punctul meu de vedere, tinand cont de faptul ca avem o mare greseala a listelor electorale, atat timp cat stim cati cetateni avem in diaspora, ar trebui scosi de pe aceste liste de la noi, pentru ca ne incarcam cu un numar de votanti care niciodata nu o sa fie aici prezenti la vot. Asta face ca numarul sectiilor de votare sa creasca, precum si numarul personalului, si din acest punct de vedere am putea face niste economii.

Nu exista incidente pana la aceasta ora la sectiile de votare si sper sa nu se intample, orasul nostru a fost intotdeauna unul linistit, liderii politici cred ca au inteles ca nu trebuie sa mai faca campanie, caci a luat sfarsit vineri seara. Astazi ar trebui sa ne dam mana cu totii sa vedem ce putem face pentru acest municipiu, acet orasel , pe care cu totii ni-l dorim curat si " declara Ioan Ciupilan – primarul municipiului Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img