News Flash:

Primarul Paval a trimis o scrisoare deschisa catre vasluieni

1 Mai 2014
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
  "Dragi vasluieni,
In urmã cu cativa ani, am inceput, impreunã cu Dumneavoastrã, inscrierea municipiului Vaslui pe un trend ascendent, pe un traseu de modernizare si dezvoltare pentru care am primit increderea cetatenilor orasului, care au considerat, astfel, cã drumul ales este corect si reflectã necesitatile Vasluiului.
S-au transformat, incet, parcurile si zonele verzi, soselele si trotuarele, spatiile de petrecere a timpului liber, alãturi de alte obiective de investitii. Toate acestea au fost puse in operã pentru fiecare cetatean al municipiului, copil sau varstnic, pentru ca fiecare dintre noi sã gãseascã in orasul lui un colt de liniste, o oazã de verdeata in care sã isi petreacã plãcut timpul liber.
Este un inceput frumos, un pas inainte in crearea unei imagini a orasului nostru care sã ne facã sã ne simtim mandri cã suntem vasluieni. Ne bucurã aprecierile celor care ajung in orasul nostru pentru prima oarã si privesc admirativ spatiile verzi din oras sau apreciazã curatenia acestuia. Cat despre cei care revin in Vaslui, acestia descoperã plãcut impresionati schimbãrile in bine ale aspectului orasului nostru.
Pentru toate acestea, fiecare dintre noi poartã o responsabilitate si un merit. Responsabilitate pentru cã tot ceea ce ne este pus la dispozitie trebuie pãstrat si ingrijit, iar meritul este al tuturor celor care dau dovadã nu doar de spirit civic, ci si de respect fatã de valorile materiale ale orasului nostru, de sumele investite din partea fiecãrui vasluian, fatã de imaginea lui, fatã de viitorul copiilor acestui municipiu. Respectarea prevederilor hotãrarilor de Consiliu Local luate in acest sens denotã bun-simt si moralitate.
Multumindu-va pentru implicarea activã in mentinerea in bune conditii a dotãrilor si investitiilor fãcute in orasul Vaslui, pentru participarea la crearea unei imagini frumoase, binemeritate, a orasului nostru, dragi vasluieni, vã asigur de intreaga mea consideratie!"

                                                     PRIMAR,
                                             Ing. Vasile PAVÃL
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047548 (s)