News Flash:

Primarul PAVAL are in plan sa cheltuiasca 300.000 de lei pe flori si plante ornamentale

15 Aprilie 2014
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
De cateva saptamani, lucratorii de la Serviciului de Gospodarire din cadrul Primariei Vaslui roiesc de zor la reamenajarea spatiilor spatiile verzi din municipiul Vaslui, mii de flori si plantate ornamentale fiind plantate in intregul oras. Pentru acest an, Primaria Vaslui a prevazut in buget nu mai putin de 310.000 de lei pentru achizitia de flori, arbusti si copaci ornamentali.

Pana in momentul de fata a fost cheltuita aproape jumatate din suma prevazuta, prin achizitii directe de la firme din Ungaria si Cehia, unele plante costand si suma de 780 de euro bucata. Achizitiile au fost facute de societatea Goscom, la care Consiliul Local Vaslui este unic actionar, in urma studierii de oferte pe piata nationala si europeana.

Pe langa florile mai putin pretentioase, autoritatile vasluiene au achizitionate si unele plante decorative foarte scumpe, cum ar fi un rhododendron care a costat 774,84 euro. Acestia arbori ornamentali, tinuti in ghivece, vor putea fi admirati de vasluieni in Piata Civica, recent reabilitata printr-un proiect cu finantare europeana, odata ce vremea se va incalzi.


rimariei vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038971 (s)