vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul si Consiliul Local Barlad au depus juramantul prin care se angajeaza sa protejeze intereseul cetateanului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

"Jur…să fac tot ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Bârlad!"

Moment plin de încărcătură emoțională, luni, 26 octombrie, la Bârlad, unde primarul ales, Dumitru Boroș, și o parte din viitorii consilieri locali (16) au depus jurământul la preluarea mandatului, în prezența prefectului județului Vaslui, Mircea Gologan, dar și în fața locuitorilor Bârladului.
Ședința solemnă s-a desfășurat, cu începere de la ora 11.00, la sala mare a Cinematografului "Victoria". Au fost prezenți, alături de primarul reales, Dumitru Boroș, prefectul județului, Mircea Gologan, reprezentanți ai Aparatului de specialitate al Primarului și ai mass-media locale.

Ceremonia solemnă a debutat cu jurământul de învestitură al primarului, urmat de jurământul a 16 consilieri locali aleși. Cu mențiunea că un consilier ales nu a putut fi prezent la jurământ din motive medicale, iar ceilalți patru (supleanți – prin renunțarea la mandate a altor aleși) vor depune jurământul de învestitură în prima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Bârlad.

"Avem în față un mandat de patru ani, care ne obligă să respectăm întocmai votul dat de locuitorii municipiului Bârlad, fără concesii, fără negocieri, fără discuții! Oamenii au spus, pe 27 septembrie, că au o singură dorință: din Bârlad să nu mai plece nimeni! Oamenii să rămână aici, pentru că și aici se poate trăi bine! Și la Bârlad sunt oameni de calitate, care pot da calitate vieții! Și la Bârlad sunt oameni printre oameni care au această dorință. E de-ajuns să fim solidari! În final, vreau să le mulțumesc membrilor fostului consiliu local pentru activitatea depusă până în 2020 iar membrilor actualului Consiliu Local Municipal Bârlad să le doresc putere de muncă, anduranță și mai ales să își respecte jurământul depus astăzi în fața bârlădenilor! Avem mult mai mult de muncă pentru acest oraș, pentru a implementa proiectele de peste 37 de milioane de euro aprobate deja, și a celor care urmează să le implementăm pentru Bârlad! Doamne-ajută!", a declarat primarul Dumitru Boroș.

Cuvântul de final a aparținut prefectului județului Vaslui, Mircea Gologan, care, la rându-i, a transmis toate urările de bine noii componențe a Consiliului Local Municipal Bârlad și a ținut să-i mulțumească primarului Dumitru Boroș pentru colaborarea de până acum și să își exprime convingerea că va colabora și de acum înainte cel puțin la fel de bine.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img