vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul Vasile Paval isi arata din nou incompetenta si dorinta arzatoare de a-si bate joc de vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Ii umileste pe cetateni, ii obliga sa stea in frig si sa circule in conditii inumane. Fie ca vorbim de strazi ori de mijloacele de transport in comun, la Vaslui toate au fost facute dupa bunul plac al lui Vasile Paval. Asa s-au modernizat in bataie de joc strazile si tot asa s-a facut si imensa autogara de peste 19.000 de metri patrati. Vorbim de o cladire construita din fonduri europene, dar pe care, Vasile Vaval vrea sa o valorifice in propriul interes peste cativa ani. Astfel cu toate ca autogara este finalizata, ea este tinuta sub cheie de primarul municipiului Vaslui. Toata iarna vasluienii au asteptat in ger si in zapada autobuzele. Chinul si nemultumirile vasluienilor nu l-au induiosat pe Vasile Paval. Cum domnia sa se plimba cu jeep-ul si sta la caldurica, nu ii pasa de confortul vasluienilor. Oamenii sunt buni numai in campania electorala, la votat.
 Autogara a fost ridicata cu bani europeni, iar lucrarile au fost finalizate acum doi ani. Paval tine autogara inchisa si vrea peste cinci ani, atunci cand cei de la UE nu il mai intreaba nimic, sa ii gaseasca o alta utilitate, ar fi un tun care i-ar asigura un trai linistit.
 ”Suntem luati de prosti, stam in frig, induram asa. Sa vina si primarul asta aici sa ne vada. Nu, el se plimba in masina, habar nu are de problemele oamenilor”, spune un calator. 
Surse apropiate cabinetului primarului ne-au declarat ca Vasile Paval a dat ordin précis ca acea autogara sa nu fie deschisa. Edilul vrea sa privatizeze cladirea si sa ii schimbe destinatia. Mai mult exista si o serie de reclamatii in acest sens. Proiectul ”Reabilitare, modernizare si extindere infrastructura de transport public cu crearea unui terminal intermodal, precum si reabilitarea, extinderea iluminatului public in municipiul Vaslui” a fost finantat din Fondul European de Dezvoltare, cu o valoare totala de 24.651.400 lei. Potrivit proiectului destinatia cladirii nu poate fi schimbata timp de cinci ani de la receptionarea lucrarilor. Vasile Paval tot ii minte pe vasluieni ca va deschide autogara, numai ca minunea nu se mai intampla. Si aceasta nu ar fi singura minciuna gogonata rostita de primarul pesedist. Anul trecut edilul a adeclarat public ca trebuie sa obtina autorizatie de la ISU pentru deschiderea autogarii. In realitate la ISU nu au fost depuse documente in acest sens. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img