miercuri, 24 aprilie, 2024

Primarul Vasile Paval le cere directrorilor de scoli sa asigure caldura in salile de curs

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, le-a cerut directorilor de scoli sa asigure caldura in clase pentru elevi, dupa ce a primit reclamatii din partea mai multor parinti ca micutii stau in frig la ore.

Mai mult decat atat, edilul a mers personal, in anumite scoli, pentru a vedea daca agentul termic este asigurat pentru confortul elevilor.

"Eu le-am spus directorilor sa se asigure ca centralele functioneaza si sa nu furnizeze mai putina caldura, sub pretextul ca fac economie.

Sa asigure in scoli temperaturile optime pentru desfasurarea actului de educatie. Nu cred ca este normal sa fie nevoie sa ma duc sa verific personal caldura din scoli, si cu toate ca am facut acest lucru, tot mai aud ca mai sunt probleme in anumite locuri. Inteleg daca se intampla sa fie anumite defectiuni, se poate intampla, gasim solutii, remediem problemele, dar nu accept ca centralele sa fie functionale si sa nu fie respectat orarul de furnizare a caldurii", a declarat, Vasile Paval.

Edilul municipiului Vaslui spune ca nu se opreste aici cu verificarile si ca se va deplasa in continuare personal in scoli, pana cand situatia nu revine la normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img