joi, 28 martie, 2024

Primarului municipiului Barlad indeamna cetatenii la solidaritate

Distribuie:

Publicat:

Mesajul Primarului Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, adresat cetățenilor care doresc să ajute cu bani familiile afectate de incendiul din 9 mai 2021

„Oameni de bine,

Am luat decizia, astăzi, 14 mai 2021, la 5 zile după devastatorul incendiu care a afectat 8 gospodării și 7 case situate pe Strada Crângului – Aleea Sucevița, de a publica numele familiilor aflate într-un moment de cumpănă al existenței lor. De la bun început vă spun că, deși au fost 5 zile de muncă grea și foarte grea pentru mulți dintre noi cei care le-am sărit în ajutor, gândul că am putut să facem ceva pentru ei ne-a șters orice urmă de oboseală.

Acum, când suntem deja solidari cu toții, când sute, poate chiar mii de mâini de ajutor s-au întins către acei oameni, vă îndemn la responsabilitate, la cumpătare și mai ales la luciditate. Mă aștept ca mulți dintre dumneavoastră, răspunzând instinctului autentic românesc de a fi solidari să faceți donații în bani, materiale de construcții, îmbrăcăminte sau alimente. Tocmai pentru că vă știu adevărați români, rugămintea mea este ca înainte de a face gestul atât de nobil de a fi alături de aproapele nostru să mergem fiecare la cei năpăstuiți, să-i cunoaștem, să le aflăm nevoile și în funcție de acestea să ajutăm punctual fiecare familie în parte.

Eu, personal, de luni până vineri asta am făcut! Oamenii sunt unici, ca și nevoile lor! Vă propun să mergeți acolo la ce a mai rămas din casele lor, să le ascultați of-ul, să îi cunoașteți și apoi să acționați în consecință. E cel mai onest mod de a vă asigura că ați ajutat exact cât trebuie și unde trebuie! Am făcut acest apel pentru a elimina posibilitatea ca ajutoarele să se îndrepte numai către unele familii afectate de incendiu. Realitatea este că toți au avut de suferit și toți merită ajutați!

Cu aleasă considerație,

Primarul Municipiului Bârlad

av. Dumitru Boroș”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img