vineri, 29 martie, 2024

Primele declarații ale criminalului din Bascov, care și-a ucis familia

Distribuie:

Publicat:

Crima din Bascov, Argeș, a luat prin surprindere o țară întreagă. Un bărbat și-a omorât familia cu sânge rece, mai exact părinții, sora, fratele și nepoata de cinci ani. După ce a fost prins de către oamenii legii într-o pădure din apropiere, bărbatul a recunoscut crima. Iată care au fost primele lui declarații!

Victimele au fost omorâte cu pietre de diferite dimensiuni. De asemenea, alte obiecte pe care le-a folosit bărbatul pentru a comite crima au fost găsite în camera respectivă. De altfel, bărbatul a recunoscut fapta.

Primele declarații ale criminalului din Bascov

În continuare, potrivit primelor informații emise de către oamenii legii în acest caz, bărbatul va fi supus unui examen psihiatric. Criminalul este un bărbat cu afecțiuni psihice din județul Argeș, care locuia cu familia.

Bărbatul a oferit și primele declarații în fața oamenilor legii, după ce a recunoscut că și-a omorât membrii familiei. Criminalul a mărturisit că atunci când a comis crima a avut discernământ diminuat.

"Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara", a declarat acesta judecătorilor, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, criminalul a spus în fața polițiștilor că nu face recurs deciziei. Mai mult decât atât, deocamdată, s-a instituit un mandat de 30 de zile. Criminalul din Bascov şi-a ucis cinci membri ai familiei.

Cum a reacționat criminalul atunci când a fost prins

Reacția criminalului a fost una neașteptată atunci când a aflat că cel puțin pentru următoarele 30 de zile va fi arestat. Cumnatul principalului suspect a fost cel care a anunțat crima, prin apel la numărul unic de urgență 112.

"Sunt de acord, pentru că nu am unde să mă duc!", a spus acesta, potrivit aceleiași surse.

Atunci când s-a întors acasă de la serviciu, cumnatul criminalului a descoperit că soția, fiica, socrii și cumnatul sunt morți. În scurt timp de la apelul la 112, criminalul a fost prins de jandarmi într-o pădure din apropierea casei.

Ordinea exactă a crimelor nu a fost încă stabilită.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img