vineri, 26 aprilie, 2024

Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu, după ce a fost lăsat fără permis de conducere

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Mocanu are probleme cu legea. Cântărețul a spus cum a ajuns în această situație, și cât de mult l-a costat. Ieri, a fost oprit în trafic, iar agenții de la Poliția Rutieră au considerat că este cazul să-l lase fără permis de conducere. Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu despre incident.

În cursul zilei de ieri, Bogdan Mocanu a rămas fără permis. Cântărețul spune însă că nu a greșit și vrea să conteste decizia polițiștilor.

Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu, după ce a fost lăsat fără permis de conducere

A rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, dar e decis să facă o contestație, pentru că, spune el, sigur nu a depășit 100 km/h.

”Fix acum, în mijlocul verii, am rămas fără permis, dar pot să zic că a meritat. Mă grăbeam să ajung la ziua tatălui meu. Pe drum, la o ieșire din localitate, ieșisem din localitate și mai aveam vreo 50 de metri (nr. Până la ieșire) și am băgat piciorul cam mult în pedală, dar nu atât de mult cum au spus domnii polițiști, îndeajuns de mult încât să îmi ia permisul. Am fost înregistrat cu 101 km/h. Am cerut să văd camerele. Eu nu mai știu acum cum este legea, dar dacă solicit, poate să îmi arate, de fapt, camera și cu cât m-a înregistrat. Eu i-am cerut și mi-a zis că regulamentul nu îi permite chestia asta. Eu o să depun contestație, îți dai seama. Mai mult decât atât, drumul pe care mergeam atunci era foarte, foarte accidentat, deci era și fizic imposibil să circul cu 101 km/h. După ce o să depun contestația,o să vedem,de fapt cine a avut dreptate.”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

Așadar, Bogdan Mocau va fi pieton pentru o perioadă.

”Permisul este suspendat pe 90 de zile, începând de peste 2 săptămâni, și amenda a fost de 1600 și ceva de lei, și 9 puncte.”, a mai adăugat el.

Ce spunea Bogdan Mocanu ieri, imediat după ce a fost lăsat fără permis de conducere

Imediat după ce a fost lăsat fără permis de conducere, Bogdan Mocanu a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare ceea ce i s-a întâmplat.

„Am și eu atâția prieteni polițiști. Asta cu 101/h, fix 101, e vrăjeală. Hai să avem un pic de bun simț. Vreo două săptămâni trebuie să merg cu dovada, iar după două săptămâni, contestație, dat în judecată. Cum se face, frumos, pentru că pe drumul ăla de rahat, plus că am kilometrajul digital, n-aveam cum să am 101/h. Urât!”, le-a spus Bogdan Mocanu fanilor lui, pe InstaStories.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img