vineri, 29 martie, 2024

Primele declaratii ale lui Cristi Boureanu dupa ce au aparut fotografii cu fiica lui, GOALA!

Distribuie:

Publicat:

In mediul online, de ceva vreme deja, au inceput sa circule o serie de fotografii de-a dreptul indecente cu Ioana, fiica lui Cristi Boureanu, in timp ce se bucura de atingeri interzise, in pat cu un alt tanar.
 
Cum Ioana este inca minora, fotografiile cu pricina nu pot fi publicate sub nicio forma. Cu toate acestea, la aflarea vestii ca fiica lui a fost fotografiata in ipostaze total indecente, Cristi Boureanu a avut o reactie cat se poate de virulenta.
 
”O spun si acum, am mai spus-o si, recunosc, imi pare rau, dar am avut dreptate cu privire la fiica mea. Am spus-o si o repet. Este intr-un mediu toxic, are un anturaj dubios si este complet scapata de sub control, iar mama sa nu face nimic. Dar, din pacate, nu am ce face, cel putin pania cand judecatorii imi vor acorda custodie completa asupra ei”, ne-a spus Cristi Boureanu.
In alta ordine de idei, Cristi Boureanu recunoaste, cu amaraciune, ca este dezamagit de ceea ce i se intampla, atat lui, cat si fiicei sale. ”Nu pot sa spun decat ca asta se intampla doar pentru ca nu s-a aplicat legea. Adica, in momentul in care ea a fugit de acasa, nimeni nu a facut nimic”, a mai spus el.
 
Scandal monstru la inceperea scolii
 
Fiica lui Boureanu a fost surprinsa de jandarmi in timp ce tipa ca din gura de sarpe dupa ajutor, din masina tatalui ei. Tanara, in varsta de 15 ani, a declarat ca a fost agresata si obligata sa urce in masina de tatal ei, care detine custodia exclusiva dupa divort. ”Nu am batut-o, am incercat doar sa o aduc acasa. Ce sa fac? Nu mai am autoritate asupra ei pentru ca nu e prima oara cand pleaca de acasa. Nu stiu ce sa mai fac”, s-ar fi aparat Cristian Boureanu in fata anchetatorilor care l-au luat la intrebari imediat dupa incidentul consumat, undeva, pe Soseaua Nordului din Capitala. In toata aceasta poveste urata de familie si-a facut loc si o ancheta a ”Protectiei Copilului” ale carei rezultate vor fi hotaratoare in ceea ce priveste custodia Ioanei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img