sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primele imagini cu Andreea Balan si Tiberiu Argint din vacanta de la mare. Vedeta si-a surprins iubitul cu o declaratie de iubire emotionanta

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o escapadă romantică, în Bulgaria. Cei doi au postat mai multe fotografii din vacanță pe rețelele de socializare. Deși nu pozează împreună deocamdată, este clar că cei doi se bucură de prezența celuilalt la maxim.

Vedeta a postat un filmuleț pe contul personal de Instagram, în care fredonează melodia „I belong to you”. Cu certitudine, gestul ei este o declarație de iubire pentru Tiberiu. De altfel, cel mai probabil, iubitul ei este cel care a surprins emoționantul moment.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, escapadă la mare

Andreea și Tiberiu își doreau mult să petreacă câteva zile departe de ochii curioșilor. Astfel, cei doi au decis să plece într-o vacanță, unde să-și poată trăi iubirea.

„Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă tau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, ne-a spus o sursă WOWbiz.ro, în exclusivitate.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img