marți, 19 martie, 2024

Primul roman care a ajuns sa munceasca in Marea Britanie, mort in urma unui tragic accident. Familia este in stare de soc

Distribuie:

Publicat:

Primul roman care a intrat in Marea Britanie dupa liberalizarea pietei muncii in 2014 a murit intr-un tragic accident. Prietenii si familia acestuia sunt in soc. Victor Spirescu urma sa se casatoreasca.

Primul roman sosit in Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, data ridicarii complete a restrictiilor pe piata muncii din aceasta tara pentru romani, a murit. Potrivit cancan.ro, barbatul s-a stins in viata in urma unui tragic accident petrecut ieri. Anuntul a fost facut de prietenii lui, prin intermediul retelei de socializare Facebook.

„Victoras… nebunul, Cum iti spuneam… Cat ma faceai sa rad si ma bine dispuneai! Mi ai pus sufletul in cuie acum 10 ani ….dar tu ..tu nu te ai lasat!! iubeai adrenalina… viata … bucuria… fericirea… erai fericit doar cand aveai inima la 2000!!! Nu ai incetat sa te schimbi… sa incetezi sa te schimbi …era ceea ce tu iubeai… Azi un accident ni te-a luat… Stiu ca tu in sufletul tau ai stiut mereu ce riscai… dar tu credeai ca esti invincibil … dar sunt convinsa ca Vio avea nevoie de un prieten si te-a ales pe tine… Iti doresc un drum luminat. (…) Azi am pierdut un prieten drag mie si familiei mele… a plecat mult prea repede dintre noi. In urma cu 3 luni imi spunea "Aditule, nu am trait degeaba. Am trait viata la maxim! Mai erau multe de facut "Vicor"! Odihneste-te in pace! Condoleante familiei!", au scris prietenii lui.

Victor Spirescu ajunsese sa castige in jur de 250-300 de lire sterline (320-380 de euro) pe zi instaland tubulatura de ventilatie in cladirile din Londra, ceea ce inseamna peste 60.000 de lire sterline pe an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img