vineri, 19 aprilie, 2024

Prințul Charles are coronavirus

Distribuie:

Publicat:

Prințul Charles s-a dovedit a fi pozitiv pentru coronavirus și este acum autoizolat la domiciliul său din Balmoral, a anunțat astazi un purtător de cuvânt al Casei de Clarence.

Prințul de Wales, în vârstă de 71 de ani, are o formă ușoară a bolii și se afla alături de soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, care a fost testata negativ și nu prezinta niciun simptom al virusului, care a ucis 435 și a infectat încă 8.200 în Marea Britanie, până acum.

O sursă regală a declarat că prințul manifestat simptome pe 13 martie, la 24 de ore după întâlnirea „scurtă” cu mama sa, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 93 de ani.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a spus: „Majestatea Sa are o stare bună de sănătate. Regina urmează toate sfaturile adecvate”.

Charles s-a îmbolnăvit după ce s-a întâlnit cu prințul Albert de Monaco, lovit de coronavirus, care s-a dovedit pozitiv în urmă cu cinci zile, după ce s-a așezat în fața Prințului de Wales, la un eveniment WaterAid din Londra, pe 10 martie.

Prințul Charles are coronavirus

Un purtător de cuvânt al Casei de Clarence a spus: „Prințul de Wales s-a dovedit pozitiv pentru coronavirus. El a prezentat simptome ușoare, dar altfel rămâne în stare de sănătate bună și a lucrat de acasă în ultimele zile, ca de obicei.

„Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar nu are virusul. În conformitate cu sfaturile guvernamentale și medicale, Prințul și Ducesa se autoizolează acum în Scoția. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire si au îndeplinit criteriile necesare testării”.

Purtătorul de cuvânt al lui Charles a spus că este imposibil de spus de unde a luat printul virisul din cauza numărului mare de angajamente publice pe care le-a efectuat în „ultimele săptămâni”.

MailOnline a prezentat, de asemenea, mișcările prințului în ultimele 16 zile și dezvaluit ca acesta a participat la cel puțin șase angajamente publice, întâlnind sute de oameni, printre care mai multe vedete din Marea Britanie, la premiile anuale ale Prince’s Trust la Royal Albert Hall în urmă cu două săptămâni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img