joi, 25 aprilie, 2024

Principalul suspect al crimei din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, ar fi fost umilit de polițiștii care se ocupă de anchetă! „În momentul în care a fost adus la percheziţie”

Distribuie:

Publicat:

Reprezentanţii Consulatului Canadei au venit pentru a verifica acuzațiile principalului suspect al dublei crime de la Iași.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost luat în vizor de autorități, după ce Vanesa Ioana Burlacu și iubitul ei de origine marocană au fost găsiți măcelăriți în vila lor închiriată de pe Moara de Vânt.

Pe trupul tinerei, oamenii legii au găsit nu mai puțin de 33 de lovituri de cuțit, în timp ce în cazul partenerului ei circa 17. Ahmed Sami El Bourkadi este principalil suspect al crimei, iar de săptămâni bune anchetatorii încearcă să stabilească care este legătura lui cu moartea celor doi. 

Între timp, tânărul face acuzații grave la adresa autorităților care se ocupă de cazul său. El îl acuză pe comisarul șef din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Iaşi de rasism.

Reprezentanții Consulatului Canadei s-au deplasat la Iaşi pentru a a verifica dezvăluirile acestuia. 

Ahmed Sami El Bourkadi s-a plâns că a fost insultat de unul dintre oamenii legii 

Săptămâna trecută, judecătorii de la Tribunalul Iași au aprobat cererea procurorilor de a-i prelungi principalului suspect al dublei crime starea de arest pentru încă 30 de zile, așa că acesta este, în continuare, cercetat în spatele gratiilor.

Băiatul s-a plâns la o rudă că unul dintre oamenii legii, mai exact comisarul șef care se ocupă de anchetă ar fi avut o remarcă rasistă la adresa sa. Avocata lui a povestit totul în spațiul public. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img