News Flash:

Principesa Margareta, la conferința dedicată vârstnicilor: 'Societatea are nevoie să înțeleagă valoarea și nevoile oamenilor ajunși la o vârstă înaintată'

3 Octombrie 2022
180 Vizualizari | 0 Comentarii
media 162514507058283500

Cea de a VI-a ediție a conferinței naționale „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”, organizată de Fundația Regală Margareta a României, a avut loc la Teatrul Național București, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a cerut autorităților publice și societății civice să ofere o mai mare atenție seniorilor României.

”În România, populația vârstnică numără astăzi 3,8 milioane persoane, iar principalele lor probleme sunt lipsa resurselor pentru o viață decentă, sănătatea precară, sentimental de inutilitate, dar și singurătatea care afectează unul din doi seniori.

”Astăzi sărbătorim pe cei 3,7 milioane de seniori ai României. Vârsta a treia este un timp în care respectul, prețuirea și atenția celor din jur îți pot însenina inima și readuce speranța.

Societatea românească are nevoie să înțeleagă valoarea și nevoile oamenilor ajunși la o vârstă înaintată și să le răspundă cu suflet!

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0981 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030475 (s)