News Flash:

Prins de politie cu casa plina de tigari de contrabanda

16 Iulie 2013
2733 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari contrabanda
Dupa ce au primit o serie de informatii, potrivit carora mai multi huseni continua sa practice nestingheriti comertul cu tigari de contrabanda, politistii de frontiera au descins in weekendul trecut la locuinta uneia dintre persoanele vizate, iar "recolta" nu a fost tocmai de neglijat: 30.780 de pachete de tigari si 41 obiecte pirotehnice.

Pe numele huseanului in cauza s-a deschis dosar penal.

Persoana la locuinta careia a fost descoperita marfa de contrabanda detinea in curtea locuintei si un mic spatiu comercial care, de asemenea, a fost perchezitionat de politisti. Barbatul in varsta de 56 de ani a recunoscut ca detinea aceste tigari in vederea comercializarii, cu cate 10 lei, pachetul.

Activitatea sa ilegala insa a fost "parata" oamenilor legii, care au actionat in consecinta. "Pentru valorificarea unor informatii documentate, in perioada mai – iulie 2013, politistii de frontiera din cadrul Biroului C.M.I.I.T. al S.T.P.F. Vaslui/ I.T.P.F. Iasi au efectuat, la sfarsitul saptamanii trecute, doua perchezitii domiciliare in municipiul Husi, la domiciliul si la punctul de lucru al societatii comerciale detinute de Ioan Balbuzan, in varsta de 56 de ani, despre care existau informatii ca avea preocupari in sfera infractiunii de contrabanda. Pe timpul perchezitiilor au fost descoperite 30.780 tigarete si 2 cutii continand 41 obiecte pirotehnice (artificii). Pe timpul cercetarilor, Ioan Balbuzan a declarat ca vindea ilegal tigarile catre persoane cunoscute de el contra sumei de 10 lei pentru un pachet.

tigari contrabanda husi politie vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 34 queries | Mysql time :0.045125 (s)