vineri, 29 martie, 2024

Printul Paul a fost RETINUT in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Distribuie:

Publicat:

Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar.

 Procurorii anticoruptie au emis, vineri seara, dupa aproape sapte ore de audieri, ordonanta de retinere, pe 24 de ore pentru infractiunea de cumparare de influenta, pe numele printului Paul, care a venit la DNA, in cursul diminetii, insotit doar de catre avocatul sau, nu si de printesa Lia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inainte sa intre in sediul DNA Brasov, printul Paul a fost intrebat de catre jurnalisti daca se simte bine, insa el nu a raspuns, ci a facut doar un gest prin care a transmis ca nu prea bine.

Retinerea acestuia a avut loc la scurt timp dupa ce Curtea de Apel Brasov a decis plasarea in arest la domiciliu a omului de afaceri Remus Truica si a avocatului Robert Rosu, precum si controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Dan Andronic, Marius Marcovici si Claudiu Mateescu.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img