News Flash:

Prioritatile Primariei Vaslui pentru anul 2017

6 Ianuarie 2017
2207 Vizualizari | 0 Comentarii
Amenajarea unui bazar si a unui targ de masini si reabilitarea unui corp al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui reprezinta principalele obiective ale Primariei municipiului Vaslui pentru anul 2017, care urmeaza sa fie finantate cu fonduri de la bugetul local.

Potrivit primarului Vasile Paval, in prima parte a anului vor fi demarate lucrarile la bazar si la targul auto.

 'Bazarul actual este un loc in care comerciantii nu-si mai pot desfasura activitatea. Sunt conditii total improprii pentru un comert civilizat. Mai avem de obtinut cateva avize si vom demara efectiv lucrarile, odata cu venirea caldurii. Este vorba despre o investitie de aproximativ 13 milioane de lei, cu finantare integrala de la bugetul local', a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.

 Edilul a precizat ca in partea a doua a anului vor fi demarate lucrarile de reabilitare la un corp de cladire care apartine SJU Vaslui, unde functioneaza acum patru sectii si care se afla intr-un stadiu avansat de degradare.

 'Pentru a putea demara proiectul privind reabilitarea spitalului, am semnat un parteneriat cu Consiliul Judetean, care are in subordine SJU. Practic, va fi construita o noua cladire, astfel incat bolnavii sa se bucure de cele mai bune conditii de cazare', a precizat Vasile Paval.

Pe langa aceste proiecte, municipalitatea deruleaza o serie de investitii finantate cu fonduri europene sau guvernamentale, aflate in diverse stadii de executie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0862 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034215 (s)