News Flash:

Probleme la ITP in Vama ALBITA

25 Iunie 2014
2047 Vizualizari | 0 Comentarii
Luni, 23 iunie, in jurul orei 14.30, in P.T.F.Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei Octavian. B, cetatean cu dubla cetatenie, romana si R.Moldova, in varsta de 27 ani, care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in Italia.

In urma controlului efectuat asupra documentelor prezentate la controlul de frontiera, a rezultat faptul ca inspectia tehnica si asigurarea tip carte verde a autoturismului in cauza sunt expirate din data de 07.05.2014, respectiv 06.06.2014.

Barbatul a declarat ca a cumparat autoturismul de la un cetatean ale carui date de identitate nu le cunoaste din municipiul Bucuresti, platind pentru acesta suma de 5000 euro si nu stia ca documentele respective sunt expirate.

O jumatate de ora mai tarziu, la P.T.F. Albita s-a prezentat pe sensul de iesire din tara, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria, cetateanul roman Calin.H, in varsta de 47 ani.

Cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora a rezultat faptul ca autocolantul ce atesta inspectia tehnica a autoturismului nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, fiind fals.

"Cu privire la cele constatate, Calin H. a declarat ca a cumparat autoturismul de la un bucurestean, platind pentru acesta suma de 800 euro, fara a incheia contract de vanzare-cumparare si nu avea cunostinta despre faptul ca documentele sunt false." a declarat Alina LEONTE, purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi

23 iunie r moldova bucurestean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041657 (s)