vineri, 19 aprilie, 2024

Probleme la TAROM

Distribuie:

Publicat:

Probleme mari pentru TAROM! O SUTA de pasageri au fost lasati de izbeliste pe aeroportul din Amsterdam! S-a lasat cu demisii Un avion TAROM care urma sa decoleze de la Amsterdam catre Bucuresti s-a defectat pe aeroportul din capitala Olandei, iar pasagerii au fost lasati sa astepte in terminal. Dupa patru ore, pasagerii au fost scosi din terminal si lasati sa astepte in zona de bagaje.

"Sunt pasager in cursa Amsterdam – Bucuresti (plecare la ora 20:00). Din motive tehnice avionul nu a decolat. Iar noi… Suntem inca blocati in aeroportul Amsterdam. Au trecut 4 ore. TAROM nu ne-a dat nici un mesaj oficial. Capitanul si echipajul au plecat la hotel. Olandezii ne-au dat o sticla de apa. TAROM-ul a disparut. Nu stim ce sa facem. Suntem ignorati. Asteptam toti la bagaje. Ne-au scos de pe terminal.", a spus un pasager pentru Realitatea TV.

Ca urmare a situatiei generate de anularea intempestiva a zborului ROT 364 Amsterdam – Bucuresti, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, in cursul noptii, formarea unei celule de criza la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativa a aceastei situatii. Constatand deficiente majore in comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din functie. De asemenea, directorul general a cerut lista tuturor pasagerilor zborului anulat, pentru a discuta personal cu acestia si a-i asigura ca TAROM va respecta cu strictete legislatia in vigoare, acordand compensatiile prevazute de actele normative internationale.

Potrivit unui comunicat remis stiripesurse.ro, directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care sa cerceteze aspectele tehnice si operationale care au generat anularea intempestiva a zborului in cauza. Compania TAROM prezinta scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam – Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img