vineri, 19 aprilie, 2024

Problemele de sanatate ale liderului PSD, puse sub semnul intrebarii: ‘Liviule, prea te crezi hot destept’

Distribuie:

Publicat:

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, iese la atac după ce Liviu Dragnea a absentat de la ceremoniile care s-au desfășurat la Focșani cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, invocând motive de sănătate. „Te-ai prins că e mai bine să te doară piciorul și să stai cu mimoza acasă decât să fii huiduit pe stradă”, îi reproșează Gelu Diaconu liderului PSD. Criticile fostului șef ANAF nu se opresc aici.

„Liviule, prea te crezi hot destept!

L-ai lasat pe “fratele” Calin sa iasa in public. Saracul papionard european a fost prins in hora de la Focșani intre o proasta treaza si un destept beat!

Tu, nu doar ca n-ai fost “miscat” de sarbatorea Unirii Principatelor, dar te-ai prins ca e mai bine sa te doara piciorul si sa stai cu mimoza acasa decat sa fii huiduit pe strada.

La fel ai inteles si ca nu aveai ce cauta nici printre oficialii europeni de la Ateneu. 
Statura ta de baron populist antieuropean te facea nefrecventabil!

Asa ca ai "sters-o" cu un alt baron analfabet în Maldive, via moscheia din Abu Dhabi. Printre "democratii" musulmani te-ai simtit și tu… "în elementul tau"…

Apoi, revenit în tara, l-ai cautat disperat pe valcovul tau realizand ca economia a luat-o la vale. Și asa ați gasit solutia salvatoare: distrugerea rezervei BNR care are vreo 36 de miliarde euro!
S-ar putea salva cursul de schimb temporar pana cand cozile de topor din justitie te salveaza pe tine (si pe fratele slatinean!) de puscarie.

Apropo, cat credeti ca o sa mai prostiti lumea cu pensii si salarii platite din imprumuturi externe si de la bancile mult hulite? Specialistii estimeaza ca ati mai avea cam maxim vreun an la dispozitie.

Dupa aceea, iti poti trata boala osului batran in tarile calde…”, scrie Diaconu, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img