News Flash:

Procurorii au descoperit legatura Sova-Ponta.Vezi detaliile

5 Iunie 2015
1601 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA pentru anumite fapte săvârșite în calitate de avocat în cazul în care este acuzat de spălare de bani, și fals în înscrisuri, alături de Dan Șova. Anchetatorii dau detalii despre legăturile dintre Șova și Ponta. Astfel, premierul a cerut și a primit o mașină din partea societății de avocați a lui Dan Șova. Și, asta nu e tot. Ponta i-a cerut lui Șova o mașină și pentru cumnatul său, Iulian Herțanu, pe care acesta a primit-o, dar care a fost furată, ulterior.scrie stiripesurse.ro

”În perioada 11 noiembrie 2008 - iunie 2009, societatea de avocați a transmis lui Ponta Victor-Viorel dreptul de utilizare cu titlu gratuit a autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10. În tot acest timp, societatea de avocați a plătit avansul (37.027,41 lei), ratele de leasing (aprox. 6.000 lei/lună) și alte obligații către firma de leasing, în total, 79.641,11 lei. În luna iunie 2009, Ponta Victor-Viorel a preluat leasingul autoturismului fără să mai achite vreo sumă de bani societății de avocați.

Autoturismul a fost achiziționat de societatea de avocați SCA „Șova și Asociații”, la solicitarea expresă a lui Ponta Victor-Viorel. În tot acest timp, societatea de avocați a beneficiat de deducerea TVA, a impozitului pe profit și de alte deduceri.

În perioada octombrie 2007 - iunie 2009, societatea de avocați a transmis unei persoane, afin de gradul II cu Ponta Victor-Viorel, dreptul de utilizare cu titlu gratuit, exclusiv în scop personal (fără vreo legătură cu activitatea societății de avocați) a autoturismului marca Audi Allroad. Bunul fusese achiziționat în vederea desfășurării activității societății de avocați. Societatea de avocați a plătit avansul, ratele de leasing și toate cheltuielile aferente contractului până la sfârșitul anului 2009.

În tot acest timp, societatea de avocați a beneficiat de deducerea TVA, a impozitului pe profit și de alte deduceri. În luna iunie 2009 autoturismul a fost declarat furat.”, susțin procurorii.

sursa:stiripesurse.ro

victor ponta procurorii dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0923 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042382 (s)