vineri, 26 aprilie, 2024

Produse confiscate de jandarmii Grupării Mobile Constanţa

Distribuie:

Publicat:

Ieftin "domne", "erau la ofertă, ne-au plăcut, le-am luat"…

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport (tricouri, pantaloni, bluzoane sport, şorturi, mai multe perechi de pantofi sport şi papuci de plajă) susceptibile de a fi contrafăcute.

Duminică, 13 iunie a.c., orele 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat o acţiune punctuală în zona "Târgului Duminical" , unde au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile de a fi contrafăcute. Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile au fost oprite de la comercializare, iar cele 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img