News Flash:

Produse confiscate de jandarmii Grupării Mobile Constanţa

14 Iunie 2021
170 Vizualizari | 0 Comentarii
avansariinaintedetermen 1396371153

Ieftin "domne", "erau la ofertă, ne-au plăcut, le-am luat"...

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport (tricouri, pantaloni, bluzoane sport, şorturi, mai multe perechi de pantofi sport şi papuci de plajă) susceptibile de a fi contrafăcute.

Duminică, 13 iunie a.c., orele 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat o acţiune punctuală în zona "Târgului Duminical" , unde au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile de a fi contrafăcute. Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile au fost oprite de la comercializare, iar cele 40 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 35 queries | Mysql time :0.039310 (s)