vineri, 29 martie, 2024

Produsele alimentare de la UE se distribuie in Vaslui incepand de astazi

Distribuie:

Publicat:

Data de 4 iulie este rezervata de Primaria Vaslui pentru acordarea catre persoanele defavorizate a produselor alimentare de la Uniunea Europeana, in numar de 5000.

In fosta cladire Interex se face distribuirea pe categoria de beneficiari.
Autoritatile vor afisa si listele de livrare, fiind luate in calcul cinci categorii de beneficiari: pensionari cu venituri sub 450 de lei, someri aflati in evidentele Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Muncă Vaslui, persoane cu handicap grav sau accentuat, cei care primesc alocatii de sustinere a familiei sau ajutor social, vaduve si veterani de razboi.

Livrarea produselor, care va consta in doua cutii cu alimente, se va face in maxim 45 de zile de la data de la care incepe actiunea. Ulterior, ajutoarele alimentare nu vor mai putea fi ridicate de catre beneficiari, asa cum se intampla in anii anteriori.

Beneficiarul primeste astfle, doua cutii cu alimente cu continut identic, in care se afla, in total, doua kilograme faina alba, patru kilograme de malai, patru litri de ulei, doua kilograme de zahar, doua kilograme de orez, un kilogram de fasole boabe, 800 grame de paste fainoase si cate doua conserve de carne de vita, pate de ficat de porc si pasta de tomate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img