vineri, 26 aprilie, 2024

Profesoara Elena Anușca-Doglan, aniversată la vârsta de 70 de ani!

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 20 iunie, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu a fost reprezentat de administratorul public al județului, Valeriu Caragață, la spectacolul aniversar, dedicat profesoarei Elena Anușca-Doglan, care luni, 21 iunie, va împlini venerabila vârstă de 70 de ani.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Vaslui i-a conferit dascălului o plachetă aniversară și un coș cu flori.

”Cele câteva minute de mers pe jos de la intersecția cu cinematograful Independența până la Palatul copiilor Vaslui deveniseră un reper în viaţa profesoarei Elena Anușca-Doglan! Pot spune chiar un ritual!

De peste 35 de ani, Vasluiul a clădit un brand, numit Festivalul de gimnastică și dans ”Prietenia”, iar acest lucru i s-a datorat mult profesoarei Elena Anușca-Doglan şi miilor de ore petrecute în cadrul cercului de gimnastică și dans.

Munca distinsei profesoare este demnă de tot respectul. Pe parcursul activității sale, a pregătit o pleiadă de promoții de succes, unii ajungând pe cele mai înalte trepte în competițiile naționale și internaționale.

De la domnia sa, atâtea generații au învăţat că dansul, muzica, gimnastica, şcoala, relaţia cu tinerii, întăresc spiritul, ne apropie de oameni.

Vă doresc, stimată doamnă Elena Anușca-Doglan, s-aveţi parte în continuare de zile senine, de zile frumoase!

La mulți ani, sănătoși!”, este mesajul transmis de Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

În același decor, încărcat de emoție, a fost lansată cartea ”O viață admirabilă dedicată frumosului și armoniei”, care cuprinde gânduri ale unor personalități și prieteni, dedicate profesoarei aniversate.

Pe scenă au urcat elevi ai Palatului Copiilor Vaslui, care au oferit câteva momente artistice de înaltă ținută.

La ceas aniversar, profesoara Elena Anușca-Doglan a fost înconjurată de familie și prieteni, care i-au cântat la final tradiționalul ”La mulți ani!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img