News Flash:

Profesorii au dat in judecata Primaria Vaslui

8 Iulie 2013
2564 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Vaslui
Zeci de profesori au dat in judecata Primaria municipiului Vaslui din cauza ca nu si-au primit banii pe naveta pentru anul scolar ce tocmai s-a incheiat. Decizia dascalilor este prima de acest fel in cazul Primariei municipiului resedinta de judet, deoarece pana acum nu au fost probleme cu decontarea navetei cadrelor didactice. 

"Deja am inceput sa deschidem procese si in cazul Primariei Vaslui. Trebuie sa se inteleaga ca asa cum celor de la primarie li se deconteaza banii daca se deplaseaza in interes de serviciu, asa este si in cazul cadrelor didactice. Daca nu sunt bani pentru decontarea navetei profesorilor, inseamna ca nu sunt nici bani pentru decontarea deplasarilor primarului", a declarat pentru Agerpres, Sorin Tiplea, liderul filialei Vaslui a Federatiei Sindicale Libere din invatamant.

De cealalta parte, reprezentantii Primariei Vaslui dau vina pe Ministerul Finantelor Publice pentru aceasta neplacere si spun ca profesorii isi vor primi banii in momentul in care in conturile institutiei vor fi virati banii destinati special decontarii navetei  acestora.

profesori vaslui navetisti primaria vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 35 queries | Mysql time :0.045608 (s)