joi, 28 martie, 2024

Profită de cele mai mari reduceri din Iulius Mall Iași, în ultimul weekend de Black(out) Friday!

Distribuie:

Publicat:

Blackout sau nu, ofertele de Black(out) Friday din acest weekend de la Iulius Mall Iași sunt de neratat. Și, dacă printr-o pană de curent generală nu vei trece în viața asta, de cel puțin o criză fashion vei avea parte, iar atunci trebuie să fii pregătit cu cele mai trendy articole! Așa că, cele mai apreciate branduri te întâmpină cu reduceri de până la 80%!

Luna noiembrie este pe sfârșite, dar ofertele de Black(out) Friday de la Iulius Mall Iași continuă! Și pentru că weekendul acesta se poartă în continuare „negru”, toate magazinele din Iulius Mall Iași se asortează cu reduceri de până la 80%. Brandurile Zara, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka, BSB, H&M, Irina Schrotter, Motor, Orsay ți-au pregătit o multitudine de oferte de care trebuie să profiți dacă vrei să arăți bine în orice condiții. Însă, promoții vei găsi și la Keops, Penti, Koton, La Șezătoare, Mari-k, Rocco, Terranova, de unde poți cumpăra cadourile pentru cei dragi. Nu uita să îți accesorizezi outfit-urile cu articolele Meli Melo, Sabrini, Parfois și exersează-ți skill-urile în materie de machiaj cu produsele Cupio, Marionnaud, Pro Beauty, The Make-up Shop, pentru că toți te așteaptă cu discounturi.

Dacă te pregătești de o escapadă, treci pe la Samsonite, care a micșorat prețurile, și cumpără-ți un troller în care să-ți încapă și încălțămintea de la In Tempo, Medea, Salamander, pentru că și acolo vei găsi oferte de neratat! Și pentru că ai făcut economii, fă o vizită și la Donna Carina, pentru o sesiune de înfrumusețare sau trimite-l pe cel mic la cursurile de IT de la Code School, care, în acest weekend, pot fi achiziționate cu reducere.

Când nu-ți mai poți depăși recordul personal la scroll pe Instagram pentru că ți s-a descărcat telefonul, la Altex poți profita de reduceri. Cum shopping-ul reprezintă fitness-ul sezonului, treci și pe la Buzz, Intersport, Sizeer și Sport Vision, care te așteaptă cu super promoții. Hiper-Farmacia Dr.Max și Optiblu te așteaptă cu o multitudine de promoții, pentru a avea grijă de sănătatea ta. Mai multe detalii poți descoperi în catalogul de pe www.iuliusmall.com/iasi/fashion/.

Fie ca sacoșele de cumpărături să fie cât mai rezistente, pentru că de ofertele irezistibile are grijă Iulius Mall Iași!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img