vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pe trei luni!

Distribuie:

Publicat:

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare.
PROGNOZA METEO AUGUST 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI– Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud- estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.

PRECIPITATII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestic.
PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI– Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud – estul, sudul si vestul tarii.

PRECIPITATII LUNARE– Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.
PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI– Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud – est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

PRECIPITATII LUNARE– Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img