News Flash:

Prognoza meteo pe trei luni!

21 Iulie 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
meteo cald 46092800 1
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare.


PROGNOZA METEO AUGUST 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI- Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud- estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest.

PRECIPITATII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestic.


PROGNOZA METEO SEPTEMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI- Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud - estul, sudul si vestul tarii.

PRECIPITATII LUNARE- Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.


PROGNOZA METEO OCTOMBRIE 2017

TEMPERATURA MEDIE LUNARA A AERULUI- Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud - est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii.

PRECIPITATII LUNARE- Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 24 queries | Mysql time :0.032972 (s)