joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru 27 martie: vremea va fi rece pentru aceasta data

Distribuie:

Publicat:

Vremea pe 27 martie 2018 este rece, dar schimbarile vor fi dramatice in zilele urmatoare. Prognoza meteo ANM anunta pentru miercuri si joi temperaturi de 15-18 grade Celsius.

In noaptea de luni spre marti, cerul va fi mai mult noros, transmite ANM. Vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, in Banat, Crisana si pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte, local, vor predomina lapovita si ninsoarea si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla in general slab, cu usoare intensificari pe litoral si pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre -5 grade in nordul Moldovei si 5 grade pe litoral. Pe spatii mici in sudul, estul si centrul tarii va fi ceata.

Vremea 27 martie in tara
Marti, vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a tarii si va prezenta innorari temporare in restul teritoriului. Vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie pe arii relativ extinse in Banat, Crisana, Transilvania, Moldova si pe spatii mici in celelalte regiuni. In zona de munte vor predomina lapovita si ninsoarea si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in sud-vestul teritoriului. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va semnala ceata.
Presiunea atmosferica va creste, insa regimul baric nu va reveni la normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img