miercuri, 17 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru 6 ianuarie. Cum va fi vremea de Boboteaza

Distribuie:

Publicat:

Vremea va continua să răcească, luni, 6 ianuarie. De Bobotează, cerul va fi variabil, iar izolat va ninge slab în prima parte a zilei.
 

Vântul va sufla cu putere în sud-estul țării și la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între minus 5 și 5 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între minus 13 și minus 3 grade, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea în București, luni, 6 ianuarie În București, temperaturile vor continua să scadă.

Conform prognozei speciale emise de ANM pentru Capitală, cerul va mai prezenta unele înnorări în primele ore ale zilei, apoi va deveni variabil. Vântul se va intensifica la orele prânzului și va atinge viteze la rafală de 50 – 55 kilometri pe oră, amplificând senzația de rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade. Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 ianuarie 2020 Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, exceptând regiunile extracarpatice, unde este posibil să fie ușor mai ridicate.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu o ușoară tendință deficitară în sud-vestul teritoriului. Vremea în săptămâna 13 – 20 ianuarie Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni, exceptând regiunile intracarpatice unde vor fi posibile valori ușor mai coborâte.
 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img