miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 10 ianuarie: Ninsori si temperaturi scazute in Romania

Distribuie:

Publicat:

Vremea 10 ianuarie. Prognoza meteo anunta ninsori si temperaturi scazute in Romania. 

Joi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea tarii noastre, insa acestea se vor retrage din jumatatea sudica dupa orele pranzului. Local se mai pot depune pana la 5-10 centimetri de zapada, indeosebi in Moldova. Vantul va sufla moderat in est si sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul zonelor tarii. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -3…2 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul Banatului), 1-6 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -3…2 grade in Moldova. 

Vremea 10 ianuarie in Bucuresti

La Bucuresti sunt anuntate ninsori, atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 1°C si-1°C. Cantitatile de precipitatii ating <1 L/m² pe parcursul zilei si  8 L/m² pe parcursul noptii. Vremea va fi in continuare deosebit de rece, iar ninsorile vor continua si vineri.  

Prognoza meteo 10 ianuarie la munte

La munte, cerul va fi acoperit de nori, temperatturile maxime si minime se vor incadra intre  -1°C si  -5°C. Ninsorile sunt tot mai insemnate cantitativ, iar vantul va sufla cu putere. Cantitatile de precipitatii vor atinge  8 L/m² pe timpul noptii.

Vremea va fi in continuare deosebit de rece. ANM a emis o informare meteorologica de vreme severa in Romania, care intra in vigoare incepand de miercuri noapte si pana vineri la pranz. Vezi aici ce se intampla cu vremea in intervalu mentionat. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img