vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 11 aprilie: Ploi si furtuni in Romania

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii anunta ploi pe timpul noptii in Bucuresti, averse si furtuni izolate la munte.

Vremea de joi va avea o instabilitate atmosferica. Aceasta se va mentine la cote relativ ridicate in cea mai mare parte a tarii. Local vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice, insa cantitatile de apa estimate a se acumula vor fi in general nesemnificative, doar la munte, in sudul Banatului si in nordul Olteniei si al Munteniei urmand sa se stranga pana la 10-15 mm. Vantul va sufla slab in aproape toate zonele tarii, cu exceptia Baraganului, unde acesta va fi slab pana la moderat. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 14-19 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, 18-23 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, 15-20 de grade in Dobrogea si 10-15 grade in Moldova.

Vremea Bucuresti 11 aprilie 2019

Cerul va fi partial noros, cu temperaturi care se vor incadra intre 17°C si  8°C. Aversele vor cadea pe timpul noptii la Bucuresti. Vantul va sufla cu 5 km/h dinspre E pe timpul zilei si cu  6 km/h dinspre SV. Ploile vor continua vineri, dar si in weekend. Duminica sunt anuntate furtuni cu fulgere.

Prognoza meteo la munte 11 aprilie 2019

Ploi in cantitati insemnate la munte, atat ziua cat si nopatea. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 13°C si 3°C. La munte sunt anuntate averse si furtuni izolate pe timpul noptii. Vantul va sufla cu 3 km/h dinspre NE. Cantitatile de apa ce se vor strange vor fi de 7 L/m². La munte, ploile vor persista pana la finalul saptamanii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img