sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 14 februarie: Cum va fi vremea de Valentine’s Day

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii nu au vesti prea bune pentru indragostiti. Ziua de joi va fi una innorata, mai ales in prima parte a zilei. De Valentine's Day sunt anuntate precipitatii mixte pe arii restranse. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Joi in sudul extrem al tarii vor mai persista unele innorari, indeosebi in prima parte a zilei, insa numai cu totul izolat vor mai cadea unele precipitatii mixte slabe. Dimineata, pe fondul degajarii cerului de nori, temperaturile vor cobori in depresiunile din estul Transilvaniei pana spre valori de -20…-15 grade Celsius. Vantul va sufla moderat in Moldova si Baragan, tare in Dobrogea (cu rafale de pana la 70-80 de km/h asteptate in zona litorala) si mai mult slab in restul teritoriului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre -3…2 grade in Transilvania si Maramures, 1-5 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul judetului Arad), 3-7 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea si -1…3 grade in Moldova.

Vremea in Bucuresti, 14 februarie 2019

In Capitala, de Ziua Indragostitilor, cerul va fi partial noros iar temperaturile vor fi cuprinse intre 6˚C — Min: 1˚C. Vantul va sufla usor, cu 9 km/h dinspre V. Pe timpul zilei, sansele de precipitatii vor fi de 35%. Pe timpul noptii, in Bucuresti sunt asteptate ninsori, cantitatile de precipitatii nedepasind 1L/m². Vantul va sufla cu o putere de 12 km/h dinspre NE, iar temperaturile vor cobora pana la 1°C.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img