vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 14 martie: Vreme ploioasa si capricioasa

Distribuie:

Publicat:

Meteo 14 martie 2019. Vremea se anunta ploioasa pe tot parcursul zilei. Cele mai scazute temperaturi vor fi inregistrate in zonele subcarpatice. Afla cum va fi vremea la munte si in Bucuresti.

Joi vremea va fi in general inchisa in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, unde local va ploua slab. Vantul va sufla moderat in Moldova, Baragan si Dobrogea si mai mult slab in rest. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 5-10 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si 9-14 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in zonele subcarpatice.

Meteo 14 martie. Vremea la munte

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in special pe creste, iar la cote mult mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 12 grade, iar cele minime intre -3 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei.

Prognoza meteo 14 martie 2019. Vremea in Bucuresti

Vremea in Capitala va fi inchisa cu cerul innorat pe timpul zilei, iar noaptea sunt asteptate precipitatii trecatoare. Valorile termice se vor situa in continuare in jurul celor normale datei. Temperaturile maxime diurne se vor situa in jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minima va fi de 2-3 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img