joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 21 februarie: Temperaturi in scadere

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo anunta temperaturi in scadere pentru joi. Afla ce temperaturi maxime se vor inregistra si cum va fi vremea in Bucuresti.

joi cerul va fi mai mult noros in aproape toata tara, insa unele precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare vor cadea doar local in zona Carpatilor Orientali. Vantul va sufla moderat spre tare in Moldova si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 3 si 8 grade in Transilvania si Maramures si 8-13 grade in restul tarii, cu cele mai scazute valori asteptate in nordul extrem al Moldovei.

Meteo Bucuresti 21 februarie

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat cu  9 km/h dinspre SV. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cea minima va fi de 1…3 grade Celsius. De vineri temperaturile incep sa scada si in capilala, sunt asteptate chiar si ninsori.

Vremea la munte. Meteo 21 februarie 2019

La munte pe arii restranse ar putea aparea precipitatii mixte, preponderent sub forma de ninsoare. Vantul va sufla cu intensificari in zona de creasta ce pot depasi 80-100 km/h, spulberand zapada. Local se va semnala si ceata. Maximele se vor inregistra in jurul valorilor de -4/3 grade Celsius, iar minimele vor cobori pana spre -8/-2 grade Celsius. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img