sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 24 ianuarie: Ploi inghetate ziua si ninsoare noaptea

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 24 ianuarie 2019 aduce o atmosfera mohorata. Prognoza meteo de Ziua Unirii Principatelor Romane are temperaturi scazute si ninsori in toata tara!

Vremea de joi, 24 ianuarie 2019, aduce o noua banda de precipitatii asociate depresiunii mediteraneene, care va intra in tara noastra dinspre Bulgaria si Serbia.

Astfel, inclusiv in nordul tarii precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie, ninsorile urmand sa se retraga spre altitudini mai mari de 1500 de metri.

Izolat, in Transilvania, se va semnala ploaie inghetata si va exista riscul depunerii de polei. Vantul va sufla moderat in sud-estul tarii si mai mult slab in rest. In tara, maximele termice vor urca la pranz pana spre 1-6 grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu cele mai scazute valori asteptate in vestul Transilvaniei), 3-8 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu valori usor mai ridicate asteptate a se inregistra in estul Luncii Dunarii – de pana la 10 grade Celsius) si 0-5 grade in Moldova. 

Vremea 24 ianuarie la Bucuresti

La Bucuresti, vremea anunta ploaie inghetata, atat pe parcursul zilei cat si pe parcursul noptii. Vantul sufla in rafale de 29 km/h dinspre NE si 28 de km/h. Temperaturile continua sa scada spre finalul saptamanii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img