vineri, 26 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 28 februarie: Temperaturi in crestere

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 28 februarie anunta temperaturi ridicate la Bucuresti, dar si la munte. Vor fi maxime de 12 grade C in Capitala. Prognoza meteo a zilei de joi indica faptul ca nu vom avea parte de ploi, precipitatii sau ninsori.

Vremea de joi anunta un cer variabil in toate regiunile tarii si nu vor mai cadea preciipitatii. Vantul va sufla moderat in aproape toate regiunile, cu rafale de pana la 40-50 de km/h in Moldova, Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor creste usor fata de ziua de miercuri, acestea urmand sa urce la pranz pana spre 4-9 grade in Transilvania si Maramures (valori usor mai scazute, de pana la 1-2 grade fiind asteptate doar local in depresiunile din estul Transilvaniei). In Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 9 si 14 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti 28 martie

Vremea de joi va fi insorita la Bucuresti. Scapam de precipitatii, iar temperaturile cresc simtitor. Scapam de iarna, incet dar sigur. Temperaturile maxime si minime la Bucuresti se vor incadra intre 12°C si 1°C. Cu toate ca se va incalzi cu cateva grade fata de ziua precedenta, prognoza meteo in Bucuresti anunta vant puternic, care va sufla cu  47 km/h la rafala, pe timpul zilei si cu de 42 km/h la rafala pe timpul noptii.

Prognoza meteo de 1 martie la Bucuresti anunta valori termice maxime de 16°C, asadar vom avea parte de un Martisor calduros.

Prognoza meteo la munte 28 februarie

Si la munte, vom avea parte de o vreme insorita, cu maxime si minime termice ce se vor incadra intre 8°C si  0°C. Vantul isi va face simtita prezenta si va bate in rafale de 37 km/h pe timpul zilei si cu 36 km/h pe timpul noptii. Prognoza meteo nu anunta ploi sau precipitatii.

Prognoza meteo de 1 martie la munte anunta insa ploi si ninsori de Martisor si temperaturi in usoara scadere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img