joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 28 martie: Temperaturi apropiate de pragul gerului

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 28 martie 2019 aduce temperaturi in scadere in Bucuresti, dar si in toata tara. Prognoza meteo anunta ca la munte va ninge slab pe timpul noptii. Cele mai scazute valori termice in Romania vor atinge -10 grade C si sunt apropiate de pragul gerului.

Vremea de Joi aduce un cer mai mult senin in majoritatea zonelor tarii, iar precipitatiile se vor mai semnala doar cu totul izolat la munte, unde va ninge slab. Vantul va sufla moderat in sud-estul teritoriului si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte zone. Maximele termice se vor incadra intre 5-10 grade in Transilvania si Maramures, 10-15 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in Dealurile de Vest) si 8-13 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Noptile si diminetile vor fi in continuare reci, iar datorita degajarii cerului de nori, temperaturile vor cobori sub pragul inghetului pe spatii extinse in centrul, estul si nordul teritoriului, urmand ca in depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice sa se apropie chiar si de pragul gerului, respectiv -10 grade Celsius.

Vremea Bucuresti, 28 martie 2019

La Bucuresti, vremea va fi insorita, cu temperaturi ce se incadreaza intre 11°C si  2°C. Totusi, valorile termice in Capitala sunt in scadere fata de ziua precedenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu 5 km/h dinspre NE si in rafale de 24 km/h. Cerul va fi partial noros pe timpul noptii. Vineri, temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul zilei, dar mai scad cu un grad pe timpul noptii. Weekendul aduce temperaturi mai ridicate in Bucuresti, dar nu scapam de vant.

Prognoza meteo la munte, 28 martie 2019

Si la munte cerul va fi insorit. Temperaturile maixme si minime ale zieli de joi se vor incadra intre  9°C si  -3°C. Vantul va sufla cu  5 km/h dinspre NV pe timpul zilei si cu 4 km/h dinspre V pe timpul noptii. Temperaturile sunt in scadere la munte, in ziua de vineri, urmand sa mai creasca cu doua-trei grade la in weekend. De pe 1 aprilie, la munte sunt anuntate ploi abundente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img