sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 31 mai: Canicula cu valori de peste 30 de grade Celsius

Distribuie:

Publicat:

Acest final de luna ne aduce o vreme caniculara, foarte aproape de un cod portocaliu. Astfel, temperaturile vor ajunge la valori de peste 30 de grade Celsius, in mod special in zona de sud si sud-est. 

In cursul zilei de joi, 31 mai, vremea va fi predominant frumoasa in toata tara, in prima parte a zilei. Dupa orele pranzului vor exista accentuari ale innorarilor in Transilvania, Maramures si in nordul Carpatilor Orientali. 

Potrivit vremea.ro, vantul va sufla slab in cea mai mare parte a tarii, cel mult slab pana la moderat in nordul Olteniei si pe litoral. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 25-30 de grade in majoritatea zonelor tarii, cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei si pe litoral, iar cele mai ridicate in Lunca Dunarii si in sudul Banatului.

In Capitala, cerul va fi variabil, informeaza antena3.ro, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara in zonele montane, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img