joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 4 aprilie: In unele zone din Romania temperaturile minime coboara pana la – 10 grade Celsius

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo anunta temperaturi in usoara crestere fata de ziua percedenta, dar sunt si zone din Romania unde temperaturile minime coboara pana la – 10 grade C. 

Meteorologii anunta ca joi vremea in Romania va fi in general frumoasa, cu un cer mai mult senin. Totusi nu scapam de frig, iar dimineata se va semnala din nou inghet pe spatii extinse in centrul, estul si sud-estul tarii. In depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor cobori dimineata pana spre pragul de -10 grade Celsius, anunta prognoaz meteo. Vantul va sufla in contnuare moderat in nordul Moldovei si in sudul Banatului si slab, cel mult slab pana la moderat in restul tarii. Temperaturile maxime vor urca la pranz pana spre 12-17 grade in Transilvania, Maramures, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova si 15-20 de grade in Banat si Crisana, cu cele mai ridicate valori asteptate in Dealurile de Vest. 

Vezi si: Prognoza meteo pentru astazi. Iata ce temperaturi vor fi

Vremea Bucuresti 4 aprilie 2019

Vremea in Bucuresti anunta cer senin, temperaturi maxime si minime ce se vor incadra intre 16°C si  1°C. Vantul va sufla cu 14 km/h dinspre E, in rafale de 34 km/h. Noaptea va fi senina, iar vantul va mai scadea in intensitate. Temperaturile in Bucuresti continua sa mai creasca vineri, dar mai scad in weekend, maximele atingand 19 grade C, in ziua de vineri. Duminica sunt anuntate ploi.

Prognoza meteo la munte 4 aprilie 2019

Si la munte vremea se mai incalzeste, va fi atmosfera insorita, cu maxime si minime termice ce se vor incadra intre 15 si -1 grade C. Vantul va sufla in rafale de 33 km/h pe timpul zilei si dede 39 km/h pe timpul noptii. Temperaturile continua sa creasca vineri si in weekend, dar vor mai scadea duminica, cand sunt anutate ploi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img