joi, 25 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 7 februarie: Se intorc precipitatiile

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru ziua de joi anunta precipitatii sub forma de lapovita pe arii restranse. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si unde se vor semnala precipitatiile insemnate cantitativ.

Joi in prima parte a zilei vor mai cadea unele ploi slabe locale in sudul extrem al tarii, cu mentiunea ca in mod cu totul izolat precipitatiile se vor transforma temporar in lapovita in cursul diminetii. Vantul va sufla moderat in Baragan si in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 2-7 grade Celsius in cea mai mare parte a tarii, cu cele mai scazute valori asteptate in nordul Moldovei, iar cele mai ridicate in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti, 7 februarie 2019

Joi, cerul Capitalei va fi acoperit de nori. Se vor inregistra temperaturi maxime de 2 – 3 grade Celsius, iar vantul va sufla cu 14 km/h dinspre NE. Pe timp de noapte, valorile termice vor cobori pana spre -2 grade, iar vantul isi va pierde din intesitate( 6 km/h dinspre NE). Sansele de pecipitatii pe timpul zilei si pe timpul noptii vor fi de 40%.

Vremea la munte, 7 februarie 2019

Vremea la munte va fi inchisa, iar valorile termice vor fi in scadere. Media maximelor se va incadra intre 5 si 6 grade, iar cea a minimelor este in continua scadere, astfel ca, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade in data de 17 februarie. Specialistii ANM nu estimeaza un nivel ridicat de precipitatii pentru urmatoarea perioada. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img